Οι Υπηρεσίες μας

Εικονογραφημένοι Χάρτες

Θέλετε να δείτε τον κόσμο από ψηλά με έναν συναρπαστικό και παιχνιδιάρικο τρόπο; Χάρη στον εικονογραφημένο χάρτη αυτό μπορεί να επιτευχθεί με γραφικά σχέδια, τα οποία σας επιτρέπουν να δείτε τον κόσμο σαν να πετούσατε από πάνω του. Η τεχνική της εικονογράφησης και της πανοραμικής θέας είναι ένας συνδυασμός δεξιοτήτων. Αν και βρίσκεστε σε ένα συγκεκριμένο μέρος, ένας ολόκληρος κόσμος θα σας ανοίξει με τους εικονογραφημένους χάρτες, μέσω της γεωγραφίας και της αρχιτεκτονικής. ‘Ενας εικονογραφημένος χάρτης προσαρμοσμένος στα μέτρα σας είναι ο ιδανικός τρόπος για να εκφράσετε την επωνυμία σας – μέσω χρώματος, στυλ και τοποθεσίας, τέχνης και πληροφοριών.

Τρισδιάστατοι Εικονογραφημένοι Χάρτες

Οι Υπηρεσίες Εικονογραφημένων Χαρτών μας περιλαμβάνουν προσαρμοσμένους εικονογραφημένους χάρτες με πανοραμική θέα της επιχείρησής σας, ενός αρχαιολογικού χώρου, ή της πανεπιστημιούπολης, επιλέγοντας το στυλ που θέλετε. Ένας εικονογραφημένος χάρτης είναι το αποτέλεσμα μιας χειροποίητης τέχνης. Για τη δημιουργία ενός εικονογραφημένου χάρτη, ο καλλιτέχνης σχεδιάζει με υλικά όπως μολύβια και μελάνι, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα των εννοιών και των σημείων αναφοράς. Το αποτύπωμα που παράγεται συνδυάζεται με ηλεκτρονικές τεχνικές ζωγραφικής με βάση την ακουαρέλα. Συνδυάζοντας μολύβι, μελάνι και ηλεκτρονικό στυλ, ο σκιτσογράφος χαρτών μπορεί να ενσωματώσει τον παραδοσιακό χειρόγραφο τρόπο σε συνδυασμό με μοναδικές ψηφιακές τεχνικές.

Δισδιάστατοι Εικονογραφημένοι Χάρτες

Ο εικονογραφημένος πανοραμικός χάρτης είναι σχεδιασμένος για να είναι λειτουργικός και εύχρηστος. Η εύρεση συγκεκριμένων τοποθεσιών, κατανοητών και απλών κατευθύνσεων και η αποτελεσματική απόδοση κατασκευών είναι συχνά ευκολότερη χρησιμοποιώντας έναν παραδοσιακό εικονογραφημένο χάρτη δύο διαστάσεων. Σε έναν τρισδιάστατο εικονογραφημένο χάρτη με πανοραμική θέα, ορισμένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της εικόνας μπορεί να επισκιάσουν μικρότερα, καθιστώντας τα λιγότερο λειτουργικά από μια λιγότερο περίπλοκη δισδιάστατη έκδοση της ίδιας περιοχής.

Ο τρισδιάστατος εικονογραφημένος χάρτης είναι εξαιρετικός για την εξερεύνηση αξιοθέατων και την αντίληψη της οπτικής φύσης μιας περιοχής. Οι πιο έμπειροι χρήστες θα επιλέξουν γενικά τον χάρτη σε στυλ πλέγματος που αντιπροσωπεύει τετράγωνα και δρόμους χωρίς να προσθέτουν στοιχεία ύψους και διαστάσεων. Προσφέροντας και τις δύο εκδόσεις ενός συγκεκριμένου χάρτη, θα είστε σίγουροι ότι θα προσελκύσετε κάθε είδους χρήστες και θα ενθουσιάσετε το ευρύτερο δυνατό κοινό.

Οι υπηρεσίες εικονογραφημένων χαρτών μας περιλαμβάνουν – σε τρισδιάστατες και δισδιάστατες εικονογραφημένες εκδόσεις – τη δημιουργία ψηφιακών αρχείων. Αυτή η τεχνική καθιστά εύκολη την προσαρμογή των μορφών σε οποιαδήποτε χρήση, συμπεριλαμβανομένων έντυπων υλικών, ηλεκτρονικών εκδόσεων ή ακόμη και πλήρως διαδραστικών λειτουργιών.

Έχετε Ερωτήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας