Χάρτες Κατασκευών

Τα ”Όνειρα” ως Χαρακτηριστικό του Χάρτη Κατασκευών

Οι κτηματομεσίτες δεν πωλούν μόνο ακίνητα, πουλούν ”όνειρα”. Τα όνειρα που μπορούν να εμφανιστούν σε έναν εικονογραφημένο χάρτη κατασκευών.

Οι Δυνατότητες ενός Εικονογραφημένου Χάρτη

Μια γειτονιά είναι κάτι περισσότερο από το να χτίζεις σπίτια το ένα δίπλα στο άλλο. Αντιθέτως, πρόκειται για δρόμους με στροφές και ανοιχτούς χώρους με πράσινο, όπως επίσης και για παιδικές χαρές για τα παιδιά. Ο Εικονογραφημένος Χάρτης μπορεί να σας λύσει βασικές απορίες. Πόσο κοντά είναι τα σχολεία της γειτονιάς; Επίσης, τι είδους διαδρομές πεζοπορίας και ποδηλάτου υπάρχουν για να εξερευνήσετε;

Τι μας Δείχνει ένας Εικονογραφημένος Χάρτης Ακινήτων

Πρώτον, για να δημιουργήσουμε έναν εικονογραφημένο χάρτη ακινήτων, μελετάμε τα σημαντικά χαρακτηριστικά της περιοχής. Στη συνέχεια, εξετάζουμε τα ύψη των κτιρίων και το μέγεθος των χώρων με πράσινο, λαμβάνοντας υπόψη τις μετρήσεις και τις διαστάσεις. Στο τέλος, δημιουργούμε μια εικόνα που δείχνει αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά, με τη διαφορά ότι τα δείχνουμε με μια εικονογραφημένη οπτική.

Αυτό σημαίνει ότι οι περιοχές που θέλει να επισημάνει ο κτηματομεσίτης παρουσιάζονται εύκολα. Οι λιγότερο εντυπωσιακές περιοχές, όπως για παράδειγμα, ένα τυπικό πεζοδρόμιο ή τα φανάρια ενός δρόμου δεν παρουσιάζονται. Οι νέοι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να δουν αυτό που ψάχνουν, όπως επίσης μπορούν να το δουν και για όλα τα άλλα.

Με έναν νέο εικονογραφημένο χάρτη κατασκευών, οι νέοι αγοραστές μπορούν να δουν ακριβώς αυτό που θέλουν να δουν. Το όνειρο που ελπίζουν να αγοράσουν.

Ενδιαφέρεστε για Χάρτες Κατασκευών;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ