Χάρτες Εσωτερικών Χώρων

Μοναδικοί Χάρτες Εσωτερικών Χώρων

Μια εικονογράφηση εσωτερικών χώρων είναι ένα τρισδιάστατο γραφικό σχέδιο, χάρτης και εικονογράφηση μαζί. Τα στοιχεία επιφάνειας ενός τρισδιάστατου μοντέλου αφαιρούνται επιλεκτικά για να γίνουν ορατά τα εσωτερικά χαρακτηριστικά χωρίς να θυσιάζεται το εξωτερικό πλαίσιο.

Όταν σκεφτόμαστε οποιονδήποτε απλό χάρτη, προσπαθούμε να σκεφτούμε υπαίθριους χώρους, ο εικονογραφημένος χάρτης όμως δείχνει το τοπίο πιο ρεαλιστικό και τους δρόμους μιας πόλης ή κράτους πιο παραστατικούς. Όποιος περιπλανιέται σε ένα μεγάλο κτίριο γραφείων ή σε ένα συνεδριακό κέντρο μπορεί να σας πει πόσο δύσκολο είναι να βρει τον προορισμό που επιθυμεί χωρίς έναν οπτικό οδηγό, έναν εικονογραφημένο χάρτη εσωτερικού χώρου.

Αρχιτεκτονική Εικονογράφηση Εσωτερικού Χώρου

Η αρχιτεκτονική των εικονογραφημένων εσωτερικών χώρων σας επιτρέπει να δείτε τις πιο σημαντικές περιοχές. Μέσα από την προοπτική ενός εικονογραφημένου χάρτη, μπορείτε να δείτε το εξωτερικό του χώρου και τα χαρακτηριστικά του εσωτερικού.

Μια φωτογραφία μας επιτρέπει να δούμε μια επίπεδη έκδοση ενός κτιρίου. Μπορούμε να δούμε τους τοίχους και την εξωτερική αρχιτεκτονική. ‘Ομως, ένας εικονογραφημένος χάρτης θα μας επιτρέψει να φέρουμε αυτό το επίπεδο όραμα στην τρίτη διάσταση, βλέποντας τις γωνίες και την ομορφιά του χώρου. Ο καλλιτέχνης μπορεί να παρουσιάσει τα βασικά στοιχεία για να αναδείξει το σχέδιο και τις γωνίες, δηλαδή τα καλύτερα χαρακτηριστικά ενός εξωτερικού κτιρίου.

Συχνά όμως, το εσωτερικό ενός κτιρίου είναι εξίσου όμορφο ή ακόμα πιο όμορφο από το εξωτερικό. Πώς δείχνεις τα ψηλά ταβάνια και τις εκπληκτικές λεπτομέρειες; Με εξαιρετική προσοχή στον σχεδιασμό και στη λεπτομέρεια.

Εικονογράφηση Εσωτερικού Χώρου

Μέσω της εικονογράφησης του εσωτερικού χώρου, μπορείτε όχι μόνο να δείξετε στους θεατές πως να φτάσουν από το ένα μέρος στο άλλο, αλλά μπορείτε επίσης να τους δείξετε τους λόγους που πρέπει να επισκεφθούν ένα μέρος. Επίσης, μπορεί κάποιος να δει τι μπορεί να απολάυσει οπτικά πριν μεταβεί από έναν χώρο σε έναν άλλον. 

Μέσω του εικονογραφημένου χάρτη εσωτερικού χώρου, δεν χρειάζεται να επιλέξετε την εσωτερική ή εξωτερική βιτρίνα ενός συγκεκριμένου χώρου. Μπορείτε να τα κάνετε και τα δύο. Αρχικά, οι θεατές βλέπουν τα βασικά χαρακτηριστικά των κτιρίων και των ανοιχτών εξωτερικών χώρων. Το αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον και η ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια είναι τα μέρη του εικονογραφημένου εσωτερικού χάρτη. Είναι πραγματικά μια πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία σε μια μόνο εικονογράφηση.

Ενδιαφέρεστε για Χάρτες Εσωτερικών Χώρων;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ